Show menu

Thee workshop

Met enkele basistips kun je algauw zelf aan de slag om jouw ideale kopje thee te zetten, ideaal om thuis mee te experimenteren.
  • De kunst van het thee zetten
  • IJsthee Atelier
  • Thee workshop en kruidenwandeling

1. De kunst van het thee zetten

In deze workshop krijgt u een inleiding over thee, de theeplant en de thee klassen en de belangrijkste principes bij het zetten van thee. We verkennen de mogelijkheden van verschillende soorten theepotten, leren over het belang van goed water, passen de juiste temperaturen een aangepaste trektijden toe. What is your cup of tea?
Bekijk foto's prijs per persoon: € 29.00 Meer info

2. IJsthee Atelier

In deze workshop krijgt u alle tools aangereikt voor het maken van een frisse en soms sprankelende ice tea. We werken vanuit verschillende theesoorten en met kruiden en fruit zodat u uw gasten straks kan verrassen met heerlijke, verfrissende dorstlessers en vrolijke drankjes.

Bekijk foto's Meer info

3. Thee workshop en kruidenwandeling

Geniet van een ontdekkingsreis door de tuin en leer bij over 'frambozenblad', 'citroentijm' en 'rozengeranium'. Anouk Francis maakt u wegwijs in haar tuin en vertelt over de culinaire toepassingen van haar kruiden. U maakt vervolgens kennis met de vele mogelijkheden van pure thee. Tijdens de thee demonstratie gebracht door thee sommelier Jozefien Muylle, ervaart u de rijkdom van dit bijzondere product. We sluiten de avond af met kruidige hapjes én drankjes.

Bekijk foto's Meer info
Proef mee en geniet van een heerlijk kopje thee
Categorie Soort activiteit locatie Datum
Thee workshop De kunst van het thee zetten Gent 15/09/2019, 16u00 Meer info