Show menu

Thee degustatie

kom proeven van verschillende soorten thee en ervaar de enorme diversiteit aan smaken en aroma's van heerlijke kwaliteitsthee
  • Een reis door het Oosten
  • Verdieping in Chinese thee
  • Tea & food pairing / gastronomie
  • Culinair met thee verkenning

1. Een reis door het Oosten

Op onze reis door het Oosten degusteren we thee uit verschillende, Aziatische landen zoals India, Japan en China. Tijdens de proeverij ontdekken we eveneens verschillende thee klassen, gaande van witte en groene thee tot zwarte thee. We maken kennis met de theecultuur van de verschillende landen.
Bekijk foto's prijs per persoon: € 35.00 Meer info

2. Verdieping in Chinese thee

Bent u een liefhebber van Chinese thee? Of benieuwd naar het uiteenlopende smaken palet van Chinese thee? Tijdens deze theedegustatie ontdekken we de aroma’s en smaken van losse bladthee uit verschillende thee klassen. Tijdens de degustatie komt u heel wat te weten over de specifieke eigenschappen van witte, groene, oolong, rode en pu-erh thee
Bekijk foto's Meer info

3. Tea & food pairing / gastronomie

Heeft u zin om de verfijnde flavours van thee te leren kennen? Jozefien werkt samen met een chef die met zijn of haar eigen stijl van koken een heerlijke menu op tafel tovert. U proeft hierbij heerlijke theeën.

Bekijk foto's Meer info

4. Culinair met thee verkenning

Verken de mogelijkheden om mooie theeën van verschillende terroirs te combineren met leuke tapas. Ontdek de aroma’s, smaken en texturen van bekende wereldtheeën en de eindeloze ‘pairing’ mogelijkheden.
Bekijk foto's Meer info
Proef mee en geniet van een heerlijk kopje thee
Categorie Soort activiteit locatie Datum
Thee degustatie Een reis door het Oosten Gent 11/11/2019, 16u00 Meer info